Abandoned places (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Henk van Rensbergen

ISBN-10: 9401434778

ISBN-13: 9789401434775

De beste beelden van dé city Explorer-pionier in handzaam formaat;;;Les plus belles photos du pionnier de l'exploration urbaine en petit structure Henk van Rensbergen is a Boeing 787 pilot who flies world wide. whereas his staff rests on the swimming pool, he is going out to discover the deserted areas of our international. From a floating warship cemetery in France, a forgotten love resort in Japan to a flooded topic park in New Orleans, Henk van Rensbergen searches for the wonderful thing about their desolation and pinpoints the richness in their decay. Van Rensbergen is a pioneering city Explorer. His deserted locations photograph books (1, 2, three and The Photographer's choice) were hugely profitable. This pocket measurement ebook exhibits his so much iconic photographs of the prior 25 years, together with a few unpublished fabric and anecdotes.

Show description

Read Online or Download Abandoned places (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: Verlost van vleselijke verlangens (Dutch Edition)

Een Jeruzalemse chassied wiens vrouw hem de echtelijke sponde weigert, krijgt van zijn rabbi toestemming om in Tel Aviv een prostituee te bezoeken. Bij terugkomst in Jeruzalem blijkt hij een druiper te hebben opgelopen. Een groep Poolse joden op weg naar een concentratiekamp, mengt zich tijdens de treinreis ongezien onder een groep circusartiesten, en doet zich voor ais acrobaten.

Toos Mennen's Likdoorns (Praltijkreeks voetbehandeling) (Dutch Edition) PDF

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een veelvoorkomende en pijnlijke klacht aan de voet. Likdoorns ontstaan door een naar binnen groeiende eeltplek. Een zorgvuldige behandeling door een pedicure kan de klachten aanzienlijk verzachten en vaak zelfs geheel doen verdwijnen. De uitgave Likdoorns, deel uit de Praktijkreeks Voetbehandeling, verschaft inzicht in de oorzaak, het ontstaan, de gevolgen en de behandeling van likdoorns.

Download e-book for kindle: Diagnose depressie (Dutch Edition) by Robert Schroevers,Selma Parmentier

Een op de vijf volwassen Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met depressie. Na hart- en vaatziekten is depressie wereldwijd de belangrijkste aandoening in termen van verlies van functioneren en arbeidsproductiviteit, belasting voor anderen in de omgeving en zorgkosten. Met behandeling is veel mogelijk, maar ondanks verrassende nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen is volledig herstel nog altijd niet voor iedereen haalbaar.

Download e-book for iPad: De terugkeer van de dansleraar (De Geus Spanning) (Dutch by Henning Mankell,Ydelet Westra

Politie-inspecteur Stefan Lindman onderzoekt de moord op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin en vindt op de plaats van de moord vreemde, bloederige sporen; het blijken de basispassen van de tango te zijn. Wanneer Lindman ontdekt dat Molin het nazi-gedachtengoed tot aan zijn dood trouw is gebleven, komt de zaak in een heel ander daglicht te staan.

Additional info for Abandoned places (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Abandoned places (Dutch Edition) by Henk van Rensbergen


by Joseph
4.2

Rated 4.25 of 5 – based on 36 votes