Download e-book for kindle: Alles wat solide was (Dutch Edition) by Antonio Muñoz Molina,Nele Hendrickx,Tineke

By Antonio Muñoz Molina,Nele Hendrickx,Tineke Hillegers-Zijlmans,Frieda Kleinjan

ISBN-10: 9044531433

ISBN-13: 9789044531435

In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische situation te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide examine en een hot pleidooi voor kennis, de enige weg die naar ware verandering kan leiden. Molina analyseert de achterliggende oorzaken van de economische neergang en pleit voor redelijkheid en appreciate, zonder de bittere waarheid te verhullen.

Show description

Read Online or Download Alles wat solide was (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Verlost van vleselijke verlangens (Dutch Edition) PDF

Een Jeruzalemse chassied wiens vrouw hem de echtelijke sponde weigert, krijgt van zijn rabbi toestemming om in Tel Aviv een prostituee te bezoeken. Bij terugkomst in Jeruzalem blijkt hij een druiper te hebben opgelopen. Een groep Poolse joden op weg naar een concentratiekamp, mengt zich tijdens de treinreis ongezien onder een groep circusartiesten, en doet zich voor ais acrobaten.

New PDF release: Likdoorns (Praltijkreeks voetbehandeling) (Dutch Edition)

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een veelvoorkomende en pijnlijke klacht aan de voet. Likdoorns ontstaan door een naar binnen groeiende eeltplek. Een zorgvuldige behandeling door een pedicure kan de klachten aanzienlijk verzachten en vaak zelfs geheel doen verdwijnen. De uitgave Likdoorns, deel uit de Praktijkreeks Voetbehandeling, verschaft inzicht in de oorzaak, het ontstaan, de gevolgen en de behandeling van likdoorns.

Download PDF by Robert Schroevers,Selma Parmentier: Diagnose depressie (Dutch Edition)

Een op de vijf volwassen Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met depressie. Na hart- en vaatziekten is depressie wereldwijd de belangrijkste aandoening in termen van verlies van functioneren en arbeidsproductiviteit, belasting voor anderen in de omgeving en zorgkosten. Met behandeling is veel mogelijk, maar ondanks verrassende nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen is volledig herstel nog altijd niet voor iedereen haalbaar.

New PDF release: De terugkeer van de dansleraar (De Geus Spanning) (Dutch

Politie-inspecteur Stefan Lindman onderzoekt de moord op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin en vindt op de plaats van de moord vreemde, bloederige sporen; het blijken de basispassen van de tango te zijn. Wanneer Lindman ontdekt dat Molin het nazi-gedachtengoed tot aan zijn dood trouw is gebleven, komt de zaak in een heel ander daglicht te staan.

Additional info for Alles wat solide was (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alles wat solide was (Dutch Edition) by Antonio Muñoz Molina,Nele Hendrickx,Tineke Hillegers-Zijlmans,Frieda Kleinjan


by Edward
4.0

Rated 4.11 of 5 – based on 33 votes